E, sad da Vam se zahvalimo

Odabir zahvalniceVeliki broj mladenaca nastoji uspomenom zahvaliti gostima koji su uveličali njihov dan. Te uspomene, koje mladenci kreiraju prema vlastitim željama, nazivamo zahvalnicama. Zahvalnicama u posljednje vrijeme mladenci predaju podjednako važnosti kao i pozivnicama, tako da se i ovdje manjak kreativnosti lako može prepoznati. Pri tomu je fotografija para sve manje tražena kao zahvalnica, a sve više se cijene originalne ideje koje osim što su praktične, mogu uvelike srezati troškove vjenčanja, od kojih često boli glava. Stoga nastavite čitati jer ćemo vam ponuditi par lako izvedivih ideja.

Chic and Sweet piteKada se radi o sitnicama i malenim znacima pažnje, zanimljivi će biti što jednostavniji, ali originalniji darovi. Ove malene „chic and sweet“ pite su sasvim dovoljan znak zahvale gostima koji su bili na vašem vjenčanju. Kod darivanja vaših gostiju zaista nije bitna količina niti skupoća poklona koliko izgled. Neka on bude odraz vas pojedinačno, (mladenka daruje djevojke, a mladoženja dečke), ili pak odraz vas zajedno.

Srcolike žličiceSrcolike žličice odličan su izbor. Ukoliko ih ne možete pronaći u blizini, naručite ih preko interneta.

Malene kutijice iznenađenja možete sami napraviti ili ih kupiti u radnjama specijaliziranim za vjenčanje. Bit je darivanje sitnice tako da se ne morate opterećivati što ćete u njih staviti. Biti će dovoljan jedan bombon, zajedno sa ceduljicom na kojoj je različita ljubavna poruka ili izreka, uz vaša imena i datum vašeg vjenčanja.

Malene kutijice iznenađenjaUkoliko se ne možete odlučiti u kakvom obliku ili na koji način zahvaliti gostima, rješenje pronađite u ručnim izradama djece s posebnim potrebama. Samim tim činite dobro djelo, a takvi poklopčići uvijek izgledaju najoriginalnije.

Izbor je vaš! Uživajte!
One thought on “E, sad da Vam se zahvalimo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.