Odabir pozivnice za vjenčanje

PozivnicePri samom izboru pozivnica nude vam se u osnovi dvije mogućnosti: kupnja gotovih ili narudžba pozivnica izrađenih po vlastitoj želji. Postoji i treća verzija, pozivnice koje ćete prema vlastitoj zamisli napraviti sami, odnosno uz pomoć prijateljica.

Svako od ponuđenih rješenja ima prednosti i nedostatke. Pri kupnji gotovih pozivnica odmah znate ne čemu ste. Možete ocijeniti kvalitetu papira, uzorke, boje i na miru odlučiti.

Pozivnice - pomoć u odabiru 2Ukoliko s ovom opcijom niste zadovoljni, rješenje nađite u vlastitoj kreativnosti. Naoružajte se potrebnim materijalom i prepustite se mašti. Bez obzira na krajnji rezultat pozivnice iz domaće radionice odisati će unikatnošću i najvjernije će opisati vaš razigrani duh. Promotrimo i treću verziju. Pozivnice možete naručiti i pri tome izbjeći buru negativne energije koja vam se može dogoditi u slučaju krize vlastite kreativnosti. Stoga, polako razmislite jer je pozivnica uz fotografije s vjenčanja dragocjena uspomena koja ostaje zauvijek.

Bez obzira na to za kakve ste se pozivnice odlučili ne zaboravite da u tekstu pozivnice pored osobno intoniranih riječi i poruka trebate navesti osnovne podatke: tko će se s kim vjenčati , kada i gdje će se svečani čin održati, uz navođenje točnog naziva crkve, matičnog ureda odnosno restorana ili drugog mjesta svečanog prijema. Ne zaboravite napisati broj telefona na koji pozvani mogu potvrditi svoj dolazak.

Klasične ili neobične, jednostavne ili otkačene, izbor je vaš. Uživajte u odabiru!
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.