Lumen Grude

Lumen Grude Naslovna 2016

Lumen Grude u svom sastavu ima tvornicu svijeća te veleprodaju i maloprodaju dekorativnih artikala i repromaterijala za cvjećarstvo. Sjedište tvrtke je u Drinovcima, općina Grude, gdje se nalazi tvornica i centralno skladište, sa poslovnicama u Sarajevu i Banja Luci.

Poduzeće je svoj razvoj započelo kao zanatska radionica za proizvodnju svijeća 1986. godine, dok danas posluje kao gospodarsko društvo sa šezdeset uposlenih.
U proizvodnji svijeća su zastupljene sve najvažnije tehnologije s modernim strojevima renomiranih proizvođača, a proizvodi se plasiraju na domaćem, ali i inozemnom tržištu.

Lumen d.o.o. je prisutan na tržištu dugi niz godina kao tvornica svijeća i veleprodaja artikala za cvjećare, sa širokim asortimanom dekorativnih predmeta za sve namjene: ukrašavanje izloga, hotela, restorana i raznih poslovnih objekata, te dekora za stanovanje.

U domeni trgovine vršimo plasman širokog asortimana dekorativnih artikala pomno odabranih kod naših dobavljača iz raznih krajeva svijeta. Posebno izdvajamo kompletan svadbeni program od cvjetnih revera, dekorativnih traka i mreža, organdina, tila, košara, ukrasnih perla i kamenčića, pa sve do pozivnica i zahvalnica za vjenčanje. Naši komercijalisti vrše opskrbu i prate potrebe naših stalnih kupaca u svim krajevima Bosne i Hercegovine.

Poduzeće Lumen Grude – Vaš najbolji partner za moderne dekorativne ideje.

Lumen Grude

Dubrava bb 88344 Drinovci –Grude

+ 387 39 672 770

 www.lumen.ba

 lumen.drinovci

Brza kontakt forma

 

[contact-form-7 id=”6196″ title=”Lumen”]

[mapsmarker marker=”43″]
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.