Herceg etno selo Međugorje

Herceg etno selo Medjugorje naslovna 2016

 

Svadbeni salon Katarina u sklopu Herceg etno sela Međugorje udvoljite će  i najzahtijevnijem organiziranju kako kongresnih tako i svadbenih prigoda jer na jednom mjestu nudimo sve.

Etno selo Herceg nastalo je 2008. godine, no proces sazrijevanja ideje o njegovom postanku odvijao se dugo i postepeno. Herceg svjedoči o jednom vremenu zatočenom u kamenjaru Hercegovine utjelovljujući način i kulturu života na škrtom kamenu. Selo izraslo iz kamena i stvoreno od kamena, udaljeno svega nekoliko kilometara od znamenitog svetišta Međugorja, na tromeđi Čitluka, Međugorja i Ljubuškog, s pravom se može nazvati čudom hercegovačkog kraja. Herceg je bezvremenska kategorija, mjesto na kojem se, izvan sadašnjeg vremena, zaboravlja užurbanost svakodnevnice. To je mjesto na kojem se vraćate korijenima, čudeći se jednostavnosti i jedinstvenosti nekadašnjeg, starinskog načina života. To je čudesno mjesto u kojem se krijepi tijelo i odmara duh…

Novosagrađena dvorana Katarina u sklopu Herceg etno sela Međugorje udvoljite će i najzahtijevnijem organiziranju kako kongresnih tako i svadbenih prigoda jer na jednom mjestu nudimo sve. Od smještaja, restorana, ambijenta za fotografiranje do vrhunske zabave popraćene odgovarajućom rasvjetom i ozvučenjem.

Unutrašnjost površine 850 m2, po mnogočemu je jedinstvena . Izdvajamo stakleni krov površine 400 m2 te posebno izdvojeni prostor za mladence s apartmanom i kupatilom. Predviđen je i prostor za dječju igraonicu, prostrani foaje, natkriveni trijem i velika garderoba.

Kapacitet dvorane za svadbe je 500 mjesta , a svadbeni menu po dogovoru. Gratis noćenje za mladence u jednom od naših apartmana i mogućnost smještaja sudionika po prigodnim cijenama.

Isto tako za potrebe kongresa i seminara do 600 mjesta, raspolažemo konferencijskom opremom, razglasom i ozvučenjem. Moguće su raznovrsne postavke (kino, učionica, banket itd..)

Cijena najma dvorane na upit.

Dođite i uvjerite se!

Ako dolazite iz smjera Dubrovnika:

Dubrovnik -> Neum -> Opuzen -> Metković -> granični prijelaz Doljani -> Čapljina -> Međugorje Iz Međugorja ići prema Tromeđi i skrenuti lijevo prema Ljubuškom, nakon 1,5 km skrenuti lijevo na mjestu gdje postoji putokaz “Herceg” Etno Selo, nakon još 300m nalazite se na odredištu.

Ako dolazite iz smjera Splita:

Split -> autocesta A1 (ulaz Dugopolje, izlaz Zagovozd) -> Imotski -> granični prijelaz Vinjani Donji -> Grude -> Ljubuški Split -> autocesta A1 (ulaz Dugopolje, izlaz Vrgorac) -> Vrgorac -> granični prijelaz Orah -> Ljubuški Iz Ljubuškog skrenuti prema Međugorju i nakon 10tak km, u Gospodarskoj zoni na desnoj strani kod putokaza “Herceg” Etno Selo, skrenuti desno, nakon još 300m nalazite se na odredištu.

Ako dolazite iz smjera Sarajeva/Mostara:

Sarajevo -> Jablanica -> Mostar -> Čitluk Iz Čitluka krenuti prema Ljubuškom, 1,5 km nakon raskršća Tromeđa, u Gospodarskoj zoni, skrenuti lijevo na mjestu gdje postoji putokaz “Herceg” Etno Selo, još 300m i nalazite se na odredištu.

Posted by HERCEG Etno selo Medjugorje on Petak, 22. juni 2012.

Posted by HERCEG Etno selo Medjugorje on Srijeda, 29. Februar 2012.

Svečana dvorana '' Kraljica Katarina'' u sklopu Herceg etno sela predstavit će se na sajmu vjenčanja '' WEDDING DAY '' koji će se održati 23-24.01.2016 u Spaladium Areni u Splitu. Dođite na druženje!!!

Posted by HERCEG Etno selo Medjugorje on Petak, 15. Januar 2016.

Cvjetni Atelje Hedera

Gospodarska zona, Tromeđa b.b. 88269 Međugorje, Bosna i Hercegovina

+387 36 653 400

[email protected]

www.etno-herceg.com

 etno.herceg

Brza kontakt forma

[contact-form-7 id=”207″ title=”Herceg etno selo”]

 

[mapsmarker marker=”2″]