Grupa Laguna

 
Grupa Laguna

Facebook stranica grupe LagunaYoutube playlist-a grupe Laguna

 

Grupa Laguna je glazbeni sastav sa bogatim iskustvom koji broji šest članova i zasigurno je odličan izbor glazbe za sve vrste prigoda: svadbe, fešte, eventi, domjenci i sve druge vrste proslava i zabava. Također nastupamo i kao TAMBURAŠKI SASTAV.

 
 

Nikolas - vokal - grupa laguna

Nikolas – vokal

Zoran - Gitara - grupa laguna

Zoran – Gitara

Goran - Bas gitara - grupa laguna

Goran – Bas gitara

Vanja - Klavijature - grupa laguna

Vanja – Klavijature

Nina - Vokal - grupa laguna

Nina – Vokal

Igor - Bubnjevi - grupa laguna

Igor – Bubnjevi

 

Grupa Laguna je skupina mladih glazbenika iz Mostara koja danas ima šest članova s jednim ciljem, a to je pružanje nezaboravnog provoda i zabave na svojim nastupima.
Grupa je osnovana 2007. godine i imala je petero članova: Nikolas Brkić (vokal), Zoran Ajvaz (vokal, gitara), Goran Ajvaz (vokal, bas-gitara), Vanja Jurjević (vokal, klavijature), Andrija Lesko (bubanj).

Prvi nastupi su bili na maturalnim i studentskim zabavama te mnogim klubovima i diskotekama diljem Hercegovine, kao i nastupi na zabavama i koncertima humanitarnog karaktera. Nakon nekog vremena, bend dobiva i prvi angažman u svatovima i tako širi svoj broj angažmana. Grupa je s vremenom dobila i dosta angažmana u Hrvatskoj gdje su ostavili pozitivne dojmove te se svidjeli tamošnjoj publici.

Sa željom za što kvalitetnijom izvedbom i širim repertoarom pjesama, 2009. godine bendu se priključuje i šesti član Nina Brkić kao ženski vokal, što je unijelo pravo osvježenje u kompletnu performansu.

Godine 2012. bend napušta bubnjar Andrija Lesko, te na scenu stupa nova mlada snaga Igor Jovanović u ulozi bubnjara u kojoj se jako dobro snašao. Repertoar grupe pokriva jako širok opseg žanrova od pop, rock, zabavnih, narodnih, slavonskih, dalmatinskih, starogradskih, stranih i drugih hitova.

Treba istaknuti da članovi grupe Nikolas Brkić, Zoran Ajvaz, Goran Ajvaz te Nina Brkić su također i članovi Pro musica zbora katedrale Marije Majke Crkve Mostar čiji su članovi više od deset godina u kojem su, osim sviranja i jednoglasnog, stekli i iskustvo višeglasnog pjevanja.

S dosadašnjim iskustvom repertoarom i brojem angažmana, grupa Laguna je spremana odazvati se svim glazbenim ukusima i izazovima te udovoljiti svakom „uhu“. Više informacija i sadržaja o ovim mladim talentiranim glazbenicima možete pogledati na njihovu profilu na Facebooku.

[new_royalslider id=”4″]

Grupa Laguna

Sve informacije o grupi Laguna, kao i informacije o slobodnim terminima možete dobiti ako nam se obratite na:

Tel: ++387 (0)63 806 434

[contact-form-7 id=”893″ title=”Grupa Laguna”]
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.