8 ideja koje će vaše vjenčanje odmaknuti od tradicije

Nema ništa loše u tradiciji, dapače, ali sebi i svojim gostima želite pružiti nezaboravno iskustvo koje će se razlikovati od vjenčanja koja su napravljena po “šabloni”.

Suprotno mišljenjima, za takvo vjenčanje nisu potrebne nemoguće intervencije i velika organizacija. Dovoljno je par detalja za koje vam nužno ne treba puno novca, a vjerujte nam, uljepšat će cijelo iskustvo.

Koje su to tradicionalni ili formalni običaji koje možete začiniti?

1. Tko vas vodi do oltara?

Možda iz nekog razloga ne želite da vas otac vodi do oltara ili to jednostavno nije moguće. Prošetajte se do oltara s mladoženjom ili neka vas “predaju” sestre ili prijateljice.

@cremedelacremenewcastle

2. Svadbena torta ili?

A zašto to ne bi bile svadbene krafne, macaronsi ili muffini? Naravno, prikladno dekorirani i aranžirani.

3. Cvijeće

Umjesto cvijeća na centru stolova, složite male desertne tanjure sa slasticama i čokoladom koje gosti mogu grickati kroz cijelu noć.

@marinasirosh

4. Knjiga dojmova

Na jednom stolu pored ulaza ostavite knjigu za dojmove u koju će gosti napisati želje za vas. Zamislite koliko će to divno biti čitati u budućnosti!

5. Foto kutak

Uredite jedan dio prostora u kojem će održavati svadba (zid primjerice) i koji će isključivo služiti fotografiranju. Tkanina koja se slaže s bojama vašeg vjenčanja neka bude pozadina, a ne zaboravite pribaviti hrpu zabavnih asesoara poput naočala ili brkova na štapiću, balona punjenih helijom i slično.

@picture_us_mirror

6. #hashtag

Gostima dajte do znanja koji će hashtag koristiti ako fotografije s vjenčanja budu objavljivali na društvenim mrežama.

@_lifesparkle

7. Konfeti

I ovdje se možete poigrati! Nakon obreda gosti ne moraju na vas nužno bacati konfete, postoji mali milijun opcija – mi glasamo za puhanje mjehurića od sapunice!

8. Zahvala gostima

Neki će se odlučiti za biljke u teglicama, neki za magnete… Uz malo inovativnijeg razmišljanja i klasičnu fotografiju možete začiniti sitnicom. Na primjer, kupite srećke od pet kuna i zalijepite po jednu na svaku fotografiju – tko zna, možda svojim gostima donesete sreću!

Izvor: vjencanja.jolie.hr